Vihanneskrassilevite leivälle

Kirjoittelin toissa postauksessa vihanneskrassin kasvattamisesta ikkunalaudalla. Vihanneskrassin maku on ihanan pippurisen kirpeä. Sillä saa hyvin potkua ruokiin, joita ei tarvitse kypsentää. Sitä vihanneskrassi ei nimittäin siedä.

Krassi on oivallinen kumppani kalalle. Tässä tulee vinkki supernopeaan ja terveelliseen iltapalaan: kermaviilipohjainen yrttilevite paahdetulle ruisleivälle kalan kanssa.

wp-1457813504241.jpegVihanneskrassilevite:

  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 rkl (omenaviini tms. ) etikkaa
  • 1 tl hunajaa
  • ripaus suolaa
  • vihanneskrassia tai muuta tuoretta yrttiä hienonnettuna runsaasti
  • lisäksi: paahdetua ruisleipää ja paistettua tai savustettua kalaa maun mukaan

Paahda ruisleipä, levitä yrttilevite ja kalan palat päälle. Ripottele halutessasi vielä vähän yrttiä koristeeksi pinnalle.

wp-1457813660798.jpeg

Kermaviilin sijaan voi käyttää myös (maustamatonta) tuorejuustoa.

Hyvää ruokahalua!

Kuvat: Virpi Hirvensalo

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s