Tervetuloa luonnonkosmetiikan kurssille 17.9.!

Ilmoittelin noin kuukausi sitten tässä blogissa tulevasta kosmetiikkakurssista. Idea kurssin järjestämisestä kehkeytyi kun ajattelin ensin mennä Kaisa Vermasheinän kurssille Helsingin seudulle. Sitten keksin, että Kaisanhan voisikin kutsua Turkuun, ja samalla tarjota mahdollisuutta muillekin asiasta kiinnostuneille osallistua Kaisan työpajaan.

Kurssipaikaksi on nyt varmistunut Kotimäen koulu Kaarinan puolella. Voimme käyttää keittiötilaa koululla. Kurssi on lauantaina 17.9. Se alkaa klo 12 ja päättyy klo 15.

Osallistujia ohjaa luonnonkosmetiikan valmistamisen taitoihin villiyrttikouluttaja ja Juuret maassa -blogin kirjoittaja Kaisa Vermasheinä.

Kurssin hinta on 60 euroa. Tämä sisältää Kaisan lyhyen luennon luonnonkosmetiikan valmistamisesta sekä kosmetiikkaan tarvittavat aineet ja ohjeet. Valmistettavat tuotteet valitaan osallistujien kesken.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tai haluat kysyä kurssista, laita viestiä: yrtteilyja@gmail.com. Facebookin ja Instagramin kauttakin voit ottaa yhteyttä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.9.

Jos tarvitset kyytiä Turusta Kaarinaan, järjestelen niitä, joten mainitse siitä minulle!

Tosi kiinnostava päivä tulossa! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ps. Kurssilla on myös mahdollisuus ostaa Kaisan uutta kirjaa Lempeää kauneutta luonnosta alehintaan 28 euroa (norm. 32,90). Kuva kirjasta on tuossa alla, ja kirjan esittely löytyy täältä.

kansikuva

Artikkelikuva: Katri Saarela (insta @kutriart)

Save


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s