Vapauden hurmaa matkalla

Hup hei. Tiukka työrupeama, johon kuuluu myös ympäri Suomen matkailua koulutustilaisuuksien järjestämisen merkeissä, ei ole jättänyt aikaa blogin päivittämiselle, vaikka niin uhosinkin pysyväni jatkossa aikataulussa… Yrtit tai kotikosmetiikka eivät ole olleet viimeisen parin viikon aikana päällimmäisenä mielessä. Siksi ajattelin postata muutamia tunnelmia Ivalon-Vaalan työreissultani, jos vaikka joku niitä haluaa vilkaista.

Olkoonkin työreissu, niin matkalla koen olevani vapaa.

Erilaisia majapaikkoja, monenlaisten ihmisten kohtaamisia ja keskusteluja. Hienoja maisemia kuten meanderoivat joet ja makkarajärvet Ivalon keskustan tuntumassa (kartta- ja ilmakuvat yllä).

wp-1473514195496.jpegTuntien istumista lentokoneessa, bussissa ja junassa, mutta aika kuluu nopeaan lukien, kirjoittaen, nukkuen.

Haluan tulla tänne pohjoiseen uudelleen tutustumaan paremmin kaupunkeihin ja luontoon.

Kuvaaminen jäi alkureissusta vähemmälle, mutta kotiinpäin palatessa löysin Vaalan piskuiselta rautatieasemalta ihanan kahvilan, jossa oli hyvää kahvia ja kierrätysmateriaaleista toteutettu taidenäyttely.

wp-1473513930692.jpeg
Enter a caption

Pidän matkalla olon tunnusta. Katselen paikkoja, keskustelen ihmisten kanssa, ja sitten jatkan matkaa. Elän jonkun aikaa omassa pikku maailmassani, jossa on vain minä, työ ja matkustaminen. Ja hyvä kirja seurana. Sen jälkeen on ihanaa palata kotiin.

 

Kuvat Virpi Hirvensalo

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s